• banner1

Evaluatie workshop en symposium

Als organisatie kijken wij met tevredenheid terug op de workshop en het symposium op 18 en 19 november door ons in Amersfoort georganiseerd. Wij zijn dan ook verheugd dat de deelnemers ook in de evaluatieformulieren de inhoud en de organisatie van beide dagen positief beoordeeld hebben.

Er waren 33 deelnemers voor de workshop “Applying NNN in education and research” door Lynda Carpenito. Bij de aanwezigen is de workshop enorm in de smaak gevallen. Met een algehele beoordeling van goed tot zeer goed heeft de workshop aan de hoge verwachtingen voldaan. Lynda wist de deelnemers aan de workshop zeer te boeien. De deelnemers scoorden de workshop als zeer boeiend, goed van niveau en zeer leerzaam. Ook de organisatie werd als goed beoordeeld. Over de locatie en de sfeer was men zeer tevreden. Als leerpuntje werd door sommigen opgemerkt dat een hand-out bij aanvang van de workshop prettig zou zijn geweest.

Ook het symposium “NANDA-NIC-NOC in Nederland, gebruik in ziekenhuizen, thuiszorg, GGZ, onderwijs en onderzoek” is als boeiend en zeer inspirerend ervaren. Er waren 76 deelnemers en hiervan leverden 51 een evaluatie formulier in.  

Met een algehele beoordeling van goed tot zeer goed bleek men zeer tevreden over de dag.

De sprekers kregen goede tot zeer goede beoordelingen en de opbouw van het programma werd door de goede aansluiting op elkaar als zeer prettig ervaren. De organisatie werd ook hier als goed beoordeeld en de sfeer van de locatie en de catering werd wederom zeer op prijs gesteld.

Ook hier een paar leerpunten:

Meer tijd voor vragen en discussie werd door meerdere deelnemers gewenst, hoewel de strakke tijdspanning ook zeer op prijs werd gesteld. En hoewel de locatie enorm werd gewaardeerd werden vooral de stoelen niet comfortabel genoeg gevonden voor een bijeenkomst van een hele dag.

Wij bereiden ons voor op de organisatie van een nieuw evenement in 2016 en u zult daar meer over horen in onze nieuwsbrieven. Mocht u daaraan willen bijdragen dan kunt u contact opnemen via één van onze emailadressen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ten slotte vindt u hieronder de presentaties van het symposium.

Presentatie: Oud Historie, stichting en programma

Lynda Carpenito: The Power of One Nurse

Helen de Graaf-Waar: Meten is weten

Wolter Paans: Communiceren, redeneren, diagnosticeren, classificeren & documenteren

Raemaekers: Zorginstellingen-beleid

Roodbol: Samenvatting en toekomst

Roorda & Schaap: NNN binnen de GGZ

Rosendal: Het gebruik van N3 in de wijkverpleging

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief